Erdély társasjáték

Erdély társasjáték

Fedezd fel Erdélyt társasjáték formájában is! Tedd próbára a saját és a barátaid tudását! Szerezz új ismereteket!

Az Erdélyt Járók Közhasznú Egyesület alapításától kezdve nagyon sok Erdély-ismereti előadást, illetve vetélkedőt tartott és szervezett. A tapasztalatunk az, hogy az emberek viszonylag sok tudással rendelkeznek Erdélyről, de a tudás nem rendszerezett és nem elég biztos. Az EJKE által tervezett társasjátékkal a célunk az, hogy az erdélyi ismeretanyagot megerősítsük és bővítsük.

Hosszú gondolkodás és több, mint féléves munka eredménye a játék, mely során a játékosok bebarangolják Erdélyt miközben próbára teszik, mélyítik tudásukat, valamint új ismereteket szereznek. A játékban a bátorságnak, a stratégiának és a szerencsének is fontos szerep jut. Irodalom, művelődés, földrajz, helyismeret, történelem, építészet, sport, gasztronómia, szokások – egy izgalmas, csodákkal teli világ megannyi érdekessége. Aki ismeri, járja Erdélyt annak különösen nagy élményt jelenthet a látottak, hallottak játékos formában való „megjelenése”.

A társasjáték első hivatalos bemutatójára a 27. Tusványoson, Tusnádfürdőn került sor.

https://www.facebook.com/erdelytarsasjatek/

A játék bemutatása!

Megrendelés: erdelytarsasjatek@gmail.com

A 3. kiadás ára: 10.000.-Ft/db + postaköltség (Foxpost-rendszeren keresztül: 2.000 Ft – Magyarország területén: házhoz szállítás, utánvétellel; Futárszolgálat: egyedi ár)

Kedvezmény:

5-9 db vásárlása esetén 8.000.-Ft/db

10 db vásárlása felett: 7.000.-Ft/db

A játékdoboz tartalma:
1 db játéktábla, 275 db kártya, 4 db játékbábu, 1db dobókocka, 1 db játékleírás és plusz kérdéseket tartalmazó füzet.
Játékosok:
2-4 fő vagy csapat.
Korosztály:
14-99 év

„Szívből ajánljuk mindazon embereknek, akik kedvelik az izgalmas stratégiai játékokat, s még plusz ajándékként számos értékes információval gazdagodhatnak a játékon keresztül. A kérdések érintik Erdély történelmét és földrajzát, kulturális életét, sport múltját és jelenét, gasztronómiáját. S különösen fontosnak tartjuk ezt a mai korunkban, hogy a családok, barátok összeüljenek és egymással szemben ülve játszanak egy időben és egy térben, ne a virtuális világban. Ez a játék kiválóan alkalmas arra, hogy néhány órára kiszakítson bennünket a virtuális térből, s gondolkodásra késztessen bennünket. „
 
HÍD – Szebeni Magyar Egyesület, Serfőző Levente elnök

Médiavisszhang:

https://hellomagyar.hu/2021/09/25/te-mennyit-tudsz-erdelyrol-erdely-ismeretbovito-ismeretterjeszto-tarsasjatek/

http://www.dehir.hu/debrecen/egesz-erdely-a-debreceniek-jatszotere-lehet/2016/09/03/

http://www.hajdupress.hu/cikk/zsenialis-tarsasjatek-jott-ki-erdelyt-fedezhetjuk-

http://eletmod.transindex.ro/?cikk=26478

error

Tekintsd meg facebook oldalunkat!